Back to top

R1 van Arnhem naar Berlin - zomer 2016

2 сообщения / 0 новое
Последняя публикация
WS Member Аватар пользователя WS Member
R1 van Arnhem naar Berlin - zomer 2016

Hallo jullie,

Dit jaar wil ik weer eens een iets langere afstand fietsen, de R1 naar Berlin. Ik woon zelf bij Nijmegen. Vakantie heb ik tussen 16 juli en 21 augustus.
Ik ben 44, fietsvakanties zijn voor mij bekend. Maar ik zou het leuk vinden om met iemand samen te reizen. Mijn afstanden zijn tussen de 60 en 100 km per dag. Geen e-bike :) En het liefst iemand rond mijn leeftijd.
Het liefst neem ik geen tent, slaapzak... mee, scheelt in het gewicht. Met couchsurfing heb ik afgelopen jaar best goede ervaringen opgedaan. Als dit niet lukt, vind ik een jeugdherberg ook prima. Hotel hoeft voor mij niet.

Ik zou het leuk vinden om op een leuke plek ook een dag te blijven, en in Berlin aansluitend zeker ook een paar dagen. Dus 3 weken denk ik onderweg te willen zijn. En dan terug met de trein.

Wie heeft er zin om mee te gaan :)

Groetjes Brigitte

WS Member Аватар пользователя WS Member
Zomer vakantie

Dag Brigitte,

Ik woon in Eindhoven en heb de Couchsurfing tocht richting Berlijn al vaker gedaan want een oude vriend (schoolkameraad) woont er. Dus ken ik al wat Couchsurfers in die richting want die reis heb ik al vaker gedaan.

Maar ik heb al een hele tijd geen contact meer met mijn vriend in Berlijn, ik zou hem weer eens aan moeten aanzwengelen.

Ik wil a.s. zomer sowieso richting Zuidduitsland fietsen en een tweede oude vriend gaan opzoeken. Misschien kunnen we een tijd samen fietsen. Ik ben inmiddels 66 jaar oud maar heel fit en kan nog steeds tot 100 of 150 km per dag fietsen.

We zien wel. Tijd genoeg om e.e.a. uit te zoeken. Als je interesse hebt zal ik Christoph, mijn vriend in Berlijn, waarschuwen en vragen of we welkom zijn.

Ik hoor het wel. Happy trails.

Jörg.

Тема заблокирована